Skomakare i Karlshamn

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Karlshamn - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Karlshamn. Om du bor i eller i närheten av Karlshamn och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Karlshamn som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Karlshamn kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Karlshamn samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Karlshamn när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Karlshamn.
Annons:

Skomakare i Karlshamn

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Karlshamn som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Charlies Skomakeri
Ågatan 34
374 38 Karlshamn

Annons:

Kopiera nyckel i Karlshamn

Idag finns det många skomakerier i Karlshamn som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Karlshamn. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Karlshamn. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Karlshamn rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Karlshamn

I Karlshamn finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du läsa mer om Karlshamn om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Karlshamn.

I Karlshamn fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Karlshamn. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Karlshamn som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Blekinge.