Skomakare - Charlies Skomakeri i Karlshamn

Annons:
Charlies Skomakeri i Karlshamn är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Karlshamn. Charlies Skomakeri i Karlshamn är en av flera olika skomakare i Karlshamn som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Karlshamn. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Charlies Skomakeri i Karlshamn erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Charlies Skomakeri i Karlshamn, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Charlies Skomakeri i Karlshamn för frågor om att laga och klacka om skor i Karlshamn rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Charlies Skomakeri i Karlshamn har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Charlies Skomakeri i Karlshamn.

Kontakta skomakare Charlies Skomakeri i Karlshamn

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Charlies Skomakeri i Karlshamn.

Charlies Skomakeri
Ågatan 34
374 38 Karlshamn
0454-120 91

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Charlies Skomakeri i Karlshamn, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Charlies Skomakeri i Karlshamn för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Charlies Skomakeri i Karlshamn