Skomakare i Karlskrona

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Karlskrona - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Karlskrona. Om du bor i eller i närheten av Karlskrona och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Karlskrona som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Karlskrona kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Karlskrona samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Karlskrona när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Karlskrona.
Annons:

Skomakare i Karlskrona

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Karlskrona som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Skomakeri Kungssulan
Norra Kungsgatan 22
371 33 Karlskrona

Annons:

Kopiera nyckel i Karlskrona

Idag finns det många skomakerier i Karlskrona som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Karlskrona. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Karlskrona. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Karlskrona rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Karlskrona

I Karlskrona finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Karlskrona.

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Här kan du läsa mer om Karlskrona om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Karlskrona.

I Karlskrona fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Karlskrona. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Karlskrona som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Blekinge.