Skomakare i Bjursås

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Bjursås - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Bjursås. Om du bor i eller i närheten av Bjursås och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Bjursås som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Bjursås kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Bjursås samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Bjursås när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Bjursås.
Annons:

Skomakare i Bjursås

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Bjursås som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Förskolan Skomakaren
Lisbets Väg 1
790 21 Bjursås

Annons:

Kopiera nyckel i Bjursås

Idag finns det många skomakerier i Bjursås som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Bjursås. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Bjursås. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Bjursås rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Bjursås

I Bjursås finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Bjursås.

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

Här kan du läsa mer om Bjursås om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Bjursås.

I Bjursås fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Bjursås. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Bjursås som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Dalarna.