Skomakare i Borlänge

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Borlänge - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Borlänge. Om du bor i eller i närheten av Borlänge och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Borlänge som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Borlänge kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Borlänge samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 3 olika skomakare i Borlänge när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Borlänge.
Annons:

Skomakare i Borlänge

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Borlänge som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Leos Sko och Nyckelservice HB
Kupolen 53
781 70 Borlänge


Skomakeri & Nyckelservice, HD
Kupolen
781 70 Borlänge


Beischers Skomakeri
Vattugatan 9
784 33 Borlänge

Annons:

Kopiera nyckel i Borlänge

Idag finns det många skomakerier i Borlänge som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Borlänge. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Borlänge. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Borlänge rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Borlänge

I Borlänge finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här kan du läsa mer om Borlänge om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Borlänge.

I Borlänge fanns det sammanlagt 3 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Borlänge. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Borlänge som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Dalarna.