Skomakare i Falun

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Falun - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Falun. Om du bor i eller i närheten av Falun och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Falun som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Falun kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Falun samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika skomakare i Falun när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Falun.
Annons:

Skomakare i Falun

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Falun som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Ekströms Skotillverkning Eft
Kungsgårdsvägen 65
791 41 Falun


Ami´s Skomakeri
Daljunkaregatan 14
791 37 Falun

Annons:

Kopiera nyckel i Falun

Idag finns det många skomakerier i Falun som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Falun. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Falun. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Falun rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Falun

I Falun finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du läsa mer om Falun om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Falun.

I Falun fanns det sammanlagt 2 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Falun. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Falun som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Dalarna.