Skomakare - Ekströms Skotillverkning Eft i Falun

Annons:
Ekströms Skotillverkning Eft i Falun är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Falun. Ekströms Skotillverkning Eft i Falun är en av flera olika skomakare i Falun som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Falun. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Ekströms Skotillverkning Eft i Falun erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Ekströms Skotillverkning Eft i Falun, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Ekströms Skotillverkning Eft i Falun för frågor om att laga och klacka om skor i Falun rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Ekströms Skotillverkning Eft i Falun har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Ekströms Skotillverkning Eft i Falun.

Kontakta skomakare Ekströms Skotillverkning Eft i Falun

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Ekströms Skotillverkning Eft i Falun.

Ekströms Skotillverkning Eft
Kungsgårdsvägen 65
791 41 Falun
023-217 28

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Ekströms Skotillverkning Eft i Falun, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Ekströms Skotillverkning Eft i Falun för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Ekströms Skotillverkning Eft i Falun