Skomakare i Ludvika

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Ludvika - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Ludvika. Om du bor i eller i närheten av Ludvika och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Ludvika som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Ludvika kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Ludvika samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Ludvika när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Ludvika.
Annons:

Skomakare i Ludvika

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Ludvika som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Björkmans Skomakeri & Ortopedi Handelsbo
Storgatan 37
771 30 Ludvika

Annons:

Kopiera nyckel i Ludvika

Idag finns det många skomakerier i Ludvika som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Ludvika. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Ludvika. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Ludvika rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Ludvika

I Ludvika finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Ludvika.

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Här kan du läsa mer om Ludvika om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Ludvika.

I Ludvika fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Ludvika. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Ludvika som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Dalarna.