Skomakare i Mora

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Mora - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Mora. Om du bor i eller i närheten av Mora och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Mora som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Mora kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Mora samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Mora när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Mora.
Annons:

Skomakare i Mora

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Mora som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Siljans Skomakeri
Skålmyrsvägen 28
792 50 Mora

Annons:

Kopiera nyckel i Mora

Idag finns det många skomakerier i Mora som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Mora. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Mora. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Mora rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Mora

I Mora finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Mora.

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Yta: 1 235,57 hektar
Invånarantal: 10 896, år 2010

Här kan du läsa mer om Mora om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Mora.

I Mora fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Mora. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Mora som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Dalarna.