Skomakare i Bollnäs

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Bollnäs - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Bollnäs. Om du bor i eller i närheten av Bollnäs och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Bollnäs som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Bollnäs kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Bollnäs samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Bollnäs när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Bollnäs.
Annons:

Skomakare i Bollnäs

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Bollnäs som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Bollnäs Sko, Nyckelservice & Kemtvätt
Nygatan 7
821 42 Bollnäs

Annons:

Kopiera nyckel i Bollnäs

Idag finns det många skomakerier i Bollnäs som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Bollnäs. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Bollnäs. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Bollnäs rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Bollnäs

I Bollnäs finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Bollnäs.

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Här kan du läsa mer om Bollnäs om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Bollnäs.

I Bollnäs fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Bollnäs. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Bollnäs som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Gävleborg.