Skomakare i Klintehamn

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Klintehamn - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Klintehamn. Om du bor i eller i närheten av Klintehamn och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Klintehamn som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Klintehamn kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Klintehamn samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Klintehamn när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Klintehamn.
Annons:

Skomakare i Klintehamn

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Klintehamn som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Anderdahls Sko & Sadelmakeri
Sanda Stenhuse 235
623 79 Klintehamn

Annons:

Kopiera nyckel i Klintehamn

Idag finns det många skomakerier i Klintehamn som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Klintehamn. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Klintehamn. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Klintehamn rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Klintehamn

I Klintehamn finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Klintehamn.

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Här kan du läsa mer om Klintehamn om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Klintehamn.

I Klintehamn fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Klintehamn. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Klintehamn som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Gotland.