Skomakare i Falkenberg

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Falkenberg - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Falkenberg. Om du bor i eller i närheten av Falkenberg och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Falkenberg som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Falkenberg kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Falkenberg samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Falkenberg när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Falkenberg.
Annons:

Skomakare i Falkenberg

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Falkenberg som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Lennarts Skomakeri & Toffel
Igeldammsvägen 1
311 35 Falkenberg

Annons:

Kopiera nyckel i Falkenberg

Idag finns det många skomakerier i Falkenberg som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Falkenberg. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Falkenberg. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Falkenberg rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Falkenberg

I Falkenberg finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Falkenberg.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här kan du läsa mer om Falkenberg om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Falkenberg.

I Falkenberg fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Falkenberg. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Falkenberg som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Halland.