Skomakare - Lennarts Skomakeri & Toffel i Falkenberg

Annons:
Lennarts Skomakeri & Toffel i Falkenberg är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Falkenberg. Lennarts Skomakeri & Toffel i Falkenberg är en av flera olika skomakare i Falkenberg som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Falkenberg. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Lennarts Skomakeri & Toffel i Falkenberg erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Lennarts Skomakeri & Toffel i Falkenberg, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Lennarts Skomakeri & Toffel i Falkenberg för frågor om att laga och klacka om skor i Falkenberg rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Lennarts Skomakeri & Toffel i Falkenberg har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Lennarts Skomakeri & Toffel i Falkenberg.

Kontakta skomakare Lennarts Skomakeri & Toffel i Falkenberg

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Lennarts Skomakeri & Toffel i Falkenberg.

Lennarts Skomakeri & Toffel
Igeldammsvägen 1
311 35 Falkenberg
0346-122 55

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Lennarts Skomakeri & Toffel i Falkenberg, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Lennarts Skomakeri & Toffel i Falkenberg för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Lennarts Skomakeri & Toffel i Falkenberg