Skomakare i Halmstad

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Halmstad - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Halmstad. Om du bor i eller i närheten av Halmstad och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Halmstad som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Halmstad kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Halmstad samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika skomakare i Halmstad när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Halmstad.
Annons:

Skomakare i Halmstad

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Halmstad som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Bengtsson Skomakeri
Hantverksgatan 18
302 42 Halmstad


Halmstads Sko & Nyckel Service
Bankgatan 6
302 43 Halmstad

Annons:

Kopiera nyckel i Halmstad

Idag finns det många skomakerier i Halmstad som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Halmstad. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Halmstad. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Halmstad rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Halmstad

I Halmstad finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Halmstad.

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Här kan du läsa mer om Halmstad om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Halmstad.

I Halmstad fanns det sammanlagt 2 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Halmstad. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Halmstad som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Halland.