Skomakare i Kungsbacka

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Kungsbacka - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Kungsbacka. Om du bor i eller i närheten av Kungsbacka och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Kungsbacka som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Kungsbacka kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Kungsbacka samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika skomakare i Kungsbacka när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Kungsbacka.
Annons:

Skomakare i Kungsbacka

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Kungsbacka som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Centrum skomakeriet & nyckelservice
Södra Torggatan 5
434 30 Kungsbacka


Kungsmässans Skomakeri & Låsservice
Kungsmässan 5
434 38 Kungsbacka

Annons:

Kopiera nyckel i Kungsbacka

Idag finns det många skomakerier i Kungsbacka som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Kungsbacka. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Kungsbacka. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Kungsbacka rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Kungsbacka

I Kungsbacka finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Kungsbacka.

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här kan du läsa mer om Kungsbacka om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Kungsbacka.

I Kungsbacka fanns det sammanlagt 2 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Kungsbacka. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Kungsbacka som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Halland.