Skomakare - Centrum skomakeriet & nyckelservice i Kungsbacka

Annons:
Centrum skomakeriet & nyckelservice i Kungsbacka är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Kungsbacka. Centrum skomakeriet & nyckelservice i Kungsbacka är en av flera olika skomakare i Kungsbacka som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Kungsbacka. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Centrum skomakeriet & nyckelservice i Kungsbacka erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Centrum skomakeriet & nyckelservice i Kungsbacka, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Centrum skomakeriet & nyckelservice i Kungsbacka för frågor om att laga och klacka om skor i Kungsbacka rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Centrum skomakeriet & nyckelservice i Kungsbacka har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Centrum skomakeriet & nyckelservice i Kungsbacka.

Kontakta skomakare Centrum skomakeriet & nyckelservice i Kungsbacka

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Centrum skomakeriet & nyckelservice i Kungsbacka.

Centrum skomakeriet & nyckelservice
Södra Torggatan 5
434 30 Kungsbacka
0300-109 88

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Centrum skomakeriet & nyckelservice i Kungsbacka, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Centrum skomakeriet & nyckelservice i Kungsbacka för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Centrum skomakeriet & nyckelservice i Kungsbacka