Skomakare i Laholm

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Laholm - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Laholm. Om du bor i eller i närheten av Laholm och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Laholm som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Laholm kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Laholm samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Laholm när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Laholm.
Annons:

Skomakare i Laholm

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Laholm som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Laholms Sko & Nyckel Service
Storgatan 1
312 30 Laholm

Annons:

Kopiera nyckel i Laholm

Idag finns det många skomakerier i Laholm som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Laholm. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Laholm. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Laholm rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Laholm

I Laholm finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du läsa mer om Laholm om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Laholm.

I Laholm fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Laholm. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Laholm som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Halland.