Skomakare i Järpen

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Järpen - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Järpen. Om du bor i eller i närheten av Järpen och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Järpen som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Järpen kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Järpen samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Järpen när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Järpen.
Annons:

Skomakare i Järpen

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Järpen som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Lundhags Skomakarna AB
Atlantvägen 1
830 05 Järpen

Annons:

Kopiera nyckel i Järpen

Idag finns det många skomakerier i Järpen som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Järpen. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Järpen. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Järpen rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Järpen

I Järpen finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Järpen.

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Här kan du läsa mer om Järpen om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Järpen.

I Järpen fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Järpen. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Järpen som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Jämtland.