Skomakare i Östersund

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Östersund - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Östersund. Om du bor i eller i närheten av Östersund och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Östersund som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Östersund kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Östersund samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika skomakare i Östersund när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Östersund.
Annons:

Skomakare i Östersund

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Östersund som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Ansgars Skomakeri Eftr.
Postgränd 10
831 30 östersund


Östersunds Skomakeri
Prästgatan 40
831 31 Östersund

Annons:

Kopiera nyckel i Östersund

Idag finns det många skomakerier i Östersund som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Östersund. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Östersund. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Östersund rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Östersund

I Östersund finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du läsa mer om Östersund om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Östersund.

I Östersund fanns det sammanlagt 2 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Östersund. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Östersund som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Jämtland.