Skomakare i Sävsjö

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Sävsjö - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Sävsjö. Om du bor i eller i närheten av Sävsjö och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Sävsjö som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Sävsjö kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Sävsjö samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Sävsjö när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Sävsjö.
Annons:

Skomakare i Sävsjö

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Sävsjö som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Josefs Skomakeri & Nyckelservice
Lundbergsplan 1
576 36 Sävsjö

Annons:

Kopiera nyckel i Sävsjö

Idag finns det många skomakerier i Sävsjö som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Sävsjö. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Sävsjö. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Sävsjö rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Sävsjö

I Sävsjö finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Sävsjö.

Sävsjö är en tätort på Småländska höglandet och centralort i Sävsjö kommun, Jönköpings län. Strax utanför Sävsjö ligger Götalands högsta punkt Tomtabacken som når en höjd på 377 meter över havet. Sävsjös höga och centrala läge gjorde att Sävsjö tidigt efter järnvägens tillkomst på 1860-talet blev viktigt som bland annat handelsplats..

Yta: 439,20 hektar
Invånarantal: 5122, år 2010

Här kan du läsa mer om Sävsjö om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Sävsjö.

I Sävsjö fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Sävsjö. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Sävsjö som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Jönköping.