Skomakare i Färjestaden

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Färjestaden - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Färjestaden. Om du bor i eller i närheten av Färjestaden och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Färjestaden som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Färjestaden kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Färjestaden samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Färjestaden när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Färjestaden.
Annons:

Skomakare i Färjestaden

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Färjestaden som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Ölands Lås & Skocenter
Ölands Köpstad
386 31 Färjestaden

Annons:

Kopiera nyckel i Färjestaden

Idag finns det många skomakerier i Färjestaden som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Färjestaden. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Färjestaden. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Färjestaden rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Färjestaden

I Färjestaden finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Färjestaden.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du läsa mer om Färjestaden om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Färjestaden.

I Färjestaden fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Färjestaden. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Färjestaden som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Kalmar.