Skomakare i Kalmar

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Kalmar - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Kalmar. Om du bor i eller i närheten av Kalmar och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Kalmar som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Kalmar kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Kalmar samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Kalmar när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Kalmar.
Annons:

Skomakare i Kalmar

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Kalmar som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Kalmar Skomakeri & Nyckelservice
Trädgårdsgatan 16E
392 35 Kalmar

Annons:

Kopiera nyckel i Kalmar

Idag finns det många skomakerier i Kalmar som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Kalmar. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Kalmar. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Kalmar rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Kalmar

I Kalmar finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du läsa mer om Kalmar om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Kalmar.

I Kalmar fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Kalmar. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Kalmar som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Kalmar.