Skomakare - Kalmar Skomakeri & Nyckelservice i Kalmar

Annons:
Kalmar Skomakeri & Nyckelservice i Kalmar är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Kalmar. Kalmar Skomakeri & Nyckelservice i Kalmar är en av flera olika skomakare i Kalmar som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Kalmar. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Kalmar Skomakeri & Nyckelservice i Kalmar erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Kalmar Skomakeri & Nyckelservice i Kalmar, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Kalmar Skomakeri & Nyckelservice i Kalmar för frågor om att laga och klacka om skor i Kalmar rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Kalmar Skomakeri & Nyckelservice i Kalmar har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Kalmar Skomakeri & Nyckelservice i Kalmar.

Kontakta skomakare Kalmar Skomakeri & Nyckelservice i Kalmar

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Kalmar Skomakeri & Nyckelservice i Kalmar.

Kalmar Skomakeri & Nyckelservice
Trädgårdsgatan 16E
392 35 Kalmar
0480-140 51

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Kalmar Skomakeri & Nyckelservice i Kalmar, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Kalmar Skomakeri & Nyckelservice i Kalmar för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Kalmar Skomakeri & Nyckelservice i Kalmar