Skomakare i Älmhult

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Älmhult - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Älmhult. Om du bor i eller i närheten av Älmhult och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Älmhult som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Älmhult kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Älmhult samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Älmhult när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Älmhult.
Annons:

Skomakare i Älmhult

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Älmhult som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Skomakeri Kängan
Torngatan 8B
343 31 Älmhult

Annons:

Kopiera nyckel i Älmhult

Idag finns det många skomakerier i Älmhult som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Älmhult. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Älmhult. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Älmhult rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Älmhult

I Älmhult finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Älmhult.

Älmhult är en tätort i Kronobergs län i Småland. Den är centralort i Älmhults kommun. I nutiden är IKEA Älmhults i särklass viktigaste företag: Ikea har varuhus, centrallager, kontor och produktutveckling på orten. Dessutom produceras mycket av Ikeas marknadsföring i Älmhult, bland annat katalogen.

Yta: 843 hektar
Invånarantal: 8955, år 2010

Här kan du läsa mer om Älmhult om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Älmhult.

I Älmhult fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Älmhult. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Älmhult som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Kronoberg.