Skomakare i Ljungby

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Ljungby - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Ljungby. Om du bor i eller i närheten av Ljungby och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Ljungby som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Ljungby kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Ljungby samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Ljungby när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Ljungby.
Annons:

Skomakare i Ljungby

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Ljungby som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Tellus Skomakeri & Nyckelservice
Stora Torget 6
341 30 Ljungby

Annons:

Kopiera nyckel i Ljungby

Idag finns det många skomakerier i Ljungby som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Ljungby. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Ljungby. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Ljungby rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Ljungby

I Ljungby finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du läsa mer om Ljungby om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Ljungby.

I Ljungby fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Ljungby. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Ljungby som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Kronoberg.