Skomakare i Harads

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Harads - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Harads. Om du bor i eller i närheten av Harads och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Harads som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Harads kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Harads samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Harads när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Harads.
Annons:

Skomakare i Harads

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Harads som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Carina Skomakare
Edeforsvägen 99
960 24 Harads

Annons:

Kopiera nyckel i Harads

Idag finns det många skomakerier i Harads som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Harads. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Harads. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Harads rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Harads

I Harads finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Harads.

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Yta: 129,33 hektar
Invånarantal: 501, år 2010

Här kan du läsa mer om Harads om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Harads.

I Harads fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Harads. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Harads som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Norrbotten.