Skomakare i Örebro

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Örebro - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Örebro. Om du bor i eller i närheten av Örebro och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Örebro som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Örebro kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Örebro samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 4 olika skomakare i Örebro när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Örebro.
Annons:

Skomakare i Örebro

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Örebro som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Norr City Skomakeri
Storgatan 16
703 61 örebro


City Skomakeri
Sörbyallén 39
702 17 örebro


Mister Minit
Varbergagatan 24C
703 51 Örebro


Eduards Sko & Nyckelservice
Granbergavägen 2A
703 76 örebro

Annons:

Kopiera nyckel i Örebro

Idag finns det många skomakerier i Örebro som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Örebro. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Örebro. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Örebro rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Örebro

I Örebro finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här kan du läsa mer om Örebro om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Örebro.

I Örebro fanns det sammanlagt 4 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Örebro. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Örebro som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Örebro.