Skomakare i Allerum

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Allerum - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Allerum. Om du bor i eller i närheten av Allerum och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Allerum som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Allerum kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Allerum samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Allerum när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Allerum.
Annons:

Skomakare i Allerum

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Allerum som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Skomakaregården
Jonstorpsvägen 176
254 76 Allerum

Annons:

Kopiera nyckel i Allerum

Idag finns det många skomakerier i Allerum som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Allerum. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Allerum. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Allerum rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Allerum

I Allerum finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Allerum.

Allerum är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Tätorten består av de två sammanvuxna samhällena Allerum, kyrkby i Allerums socken, och Hjälmshult. Allerum är främst en bostadsort med pendling till Helsingborg.

Yta: 77,94 hektar
Invånarantal: 716, år 2010

Här kan du läsa mer om Allerum om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Allerum.

I Allerum fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Allerum. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Allerum som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Skåne.