Skomakare i Bjärred

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Bjärred - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Bjärred. Om du bor i eller i närheten av Bjärred och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Bjärred som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Bjärred kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Bjärred samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Bjärred när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Bjärred.
Annons:

Skomakare i Bjärred

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Bjärred som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Bjärreds Sko & Nyckel Service
Vikingavägen 1
237 31 Bjärred

Annons:

Kopiera nyckel i Bjärred

Idag finns det många skomakerier i Bjärred som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Bjärred. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Bjärred. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Bjärred rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Bjärred

I Bjärred finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Bjärred.

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här kan du läsa mer om Bjärred om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Bjärred.

I Bjärred fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Bjärred. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Bjärred som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Skåne.