Skomakare i Landskrona

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Landskrona - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Landskrona. Om du bor i eller i närheten av Landskrona och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Landskrona som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Landskrona kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Landskrona samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika skomakare i Landskrona när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Landskrona.
Annons:

Skomakare i Landskrona

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Landskrona som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Habibs Sko- Nyckelservice
Prinsgatan 4
261 47 Landskrona


Gabriels Sko & Nyckelservice
Järnvägsgatan 11
261 32 Landskrona

Annons:

Kopiera nyckel i Landskrona

Idag finns det många skomakerier i Landskrona som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Landskrona. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Landskrona. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Landskrona rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Landskrona

I Landskrona finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Landskrona.

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Här kan du läsa mer om Landskrona om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Landskrona.

I Landskrona fanns det sammanlagt 2 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Landskrona. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Landskrona som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Skåne.