Skomakare i Limhamn

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Limhamn - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Limhamn. Om du bor i eller i närheten av Limhamn och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Limhamn som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Limhamn kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Limhamn samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Limhamn när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Limhamn.
Annons:

Skomakare i Limhamn

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Limhamn som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Limhamns Skomakeri
Vasagatan 10
216 12 Limhamn

Annons:

Kopiera nyckel i Limhamn

Idag finns det många skomakerier i Limhamn som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Limhamn. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Limhamn. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Limhamn rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Limhamn

I Limhamn finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du läsa mer om Limhamn om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Limhamn.

I Limhamn fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Limhamn. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Limhamn som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Skåne.