Skomakare i Lund

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Lund - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Lund. Om du bor i eller i närheten av Lund och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Lund som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Lund kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Lund samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 5 olika skomakare i Lund när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Lund.
Annons:

Skomakare i Lund

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Lund som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Bejadzijev Zorz Skomakeri
Magistratsvägen 1A
226 43 Lund


Mister Minit
Mårtenstorget 11
223 51 Lund


Skomakaren Henry
Skolgatan 1
223 61 Lund


Olles Skomakeri
Södra Esplanaden 11
223 54 Lund


Tages Skomakeri
Fjelievägen 18
227 36 Lund

Annons:

Kopiera nyckel i Lund

Idag finns det många skomakerier i Lund som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Lund. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Lund. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Lund rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Lund

I Lund finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du läsa mer om Lund om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Lund.

I Lund fanns det sammanlagt 5 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Lund. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Lund som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Skåne.