Skomakare - Sko-Tjänst Tomas Lindberg i Malmö

Annons:
Sko-Tjänst Tomas Lindberg i Malmö är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Malmö. Sko-Tjänst Tomas Lindberg i Malmö är en av flera olika skomakare i Malmö som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Malmö. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Sko-Tjänst Tomas Lindberg i Malmö erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Sko-Tjänst Tomas Lindberg i Malmö, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Sko-Tjänst Tomas Lindberg i Malmö för frågor om att laga och klacka om skor i Malmö rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Sko-Tjänst Tomas Lindberg i Malmö har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Sko-Tjänst Tomas Lindberg i Malmö.

Kontakta skomakare Sko-Tjänst Tomas Lindberg i Malmö

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Sko-Tjänst Tomas Lindberg i Malmö.

Sko-Tjänst Tomas Lindberg
Amiralsgatan 11
211 41 Malmö
040-23 35 36

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Sko-Tjänst Tomas Lindberg i Malmö, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Sko-Tjänst Tomas Lindberg i Malmö för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Sko-Tjänst Tomas Lindberg i Malmö