Skomakare - Fridhems Sko och Nyckel Service i Malmö

Annons:
Fridhems Sko och Nyckel Service i Malmö är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Malmö. Fridhems Sko och Nyckel Service i Malmö är en av flera olika skomakare i Malmö som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Malmö. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Fridhems Sko och Nyckel Service i Malmö erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Fridhems Sko och Nyckel Service i Malmö, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Fridhems Sko och Nyckel Service i Malmö för frågor om att laga och klacka om skor i Malmö rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Fridhems Sko och Nyckel Service i Malmö har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Fridhems Sko och Nyckel Service i Malmö.

Kontakta skomakare Fridhems Sko och Nyckel Service i Malmö

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Fridhems Sko och Nyckel Service i Malmö.

Fridhems Sko och Nyckel Service
Regementsgatan 33
217 53 Malmö
040-26 26 40

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Fridhems Sko och Nyckel Service i Malmö, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Fridhems Sko och Nyckel Service i Malmö för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Fridhems Sko och Nyckel Service i Malmö