Skomakare i Sjöbo

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Sjöbo - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Sjöbo. Om du bor i eller i närheten av Sjöbo och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Sjöbo som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Sjöbo kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Sjöbo samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Sjöbo när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Sjöbo.
Annons:

Skomakare i Sjöbo

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Sjöbo som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Pär Örnmarkers Skomakeri & Nyckelservice
Södergatan 5
275 31 Sjöbo

Annons:

Kopiera nyckel i Sjöbo

Idag finns det många skomakerier i Sjöbo som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Sjöbo. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Sjöbo. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Sjöbo rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Sjöbo

I Sjöbo finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Sjöbo.

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Här kan du läsa mer om Sjöbo om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Sjöbo.

I Sjöbo fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Sjöbo. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Sjöbo som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Skåne.