Skomakare i Svedala

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Svedala - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Svedala. Om du bor i eller i närheten av Svedala och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Svedala som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Svedala kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Svedala samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Svedala när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Svedala.
Annons:

Skomakare i Svedala

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Svedala som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Svedala City-Skomakeri
Skolgatan 12
233 31 Svedala

Annons:

Kopiera nyckel i Svedala

Idag finns det många skomakerier i Svedala som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Svedala. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Svedala. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Svedala rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Svedala

I Svedala finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Svedala.

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här kan du läsa mer om Svedala om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Svedala.

I Svedala fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Svedala. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Svedala som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Skåne.