Skomakare - Svedala City-Skomakeri i Svedala

Annons:
Svedala City-Skomakeri i Svedala är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Svedala. Svedala City-Skomakeri i Svedala är en av flera olika skomakare i Svedala som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Svedala. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Svedala City-Skomakeri i Svedala erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Svedala City-Skomakeri i Svedala, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Svedala City-Skomakeri i Svedala för frågor om att laga och klacka om skor i Svedala rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Svedala City-Skomakeri i Svedala har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Svedala City-Skomakeri i Svedala.

Kontakta skomakare Svedala City-Skomakeri i Svedala

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Svedala City-Skomakeri i Svedala.

Svedala City-Skomakeri
Skolgatan 12
233 31 Svedala
040-40 51 55

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Svedala City-Skomakeri i Svedala, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Svedala City-Skomakeri i Svedala för att laga dina skor så hittar du det nedan:





Kommenterat om Svedala City-Skomakeri i Svedala