Skomakare i Flen

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Flen - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Flen. Om du bor i eller i närheten av Flen och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Flen som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Flen kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Flen samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Flen när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Flen.
Annons:

Skomakare i Flen

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Flen som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Flens Skomakeri & Kemtvätt
Götgatan 6
642 37 Flen

Annons:

Kopiera nyckel i Flen

Idag finns det många skomakerier i Flen som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Flen. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Flen. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Flen rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Flen

I Flen finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Flen.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du läsa mer om Flen om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Flen.

I Flen fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Flen. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Flen som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Södermanland.