Skomakare i Katrineholm

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Katrineholm - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Katrineholm. Om du bor i eller i närheten av Katrineholm och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Katrineholm som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Katrineholm kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Katrineholm samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Katrineholm när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Katrineholm.
Annons:

Skomakare i Katrineholm

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Katrineholm som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Mister Minit Sko & Nyckelservice
Köpmangatan 19
641 30 Katrineholm

Annons:

Kopiera nyckel i Katrineholm

Idag finns det många skomakerier i Katrineholm som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Katrineholm. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Katrineholm. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Katrineholm rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Katrineholm

I Katrineholm finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du läsa mer om Katrineholm om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Katrineholm.

I Katrineholm fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Katrineholm. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Katrineholm som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Södermanland.