Skomakare i Farsta

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Farsta - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Farsta. Om du bor i eller i närheten av Farsta och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Farsta som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Farsta kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Farsta samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika skomakare i Farsta när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Farsta.
Annons:

Skomakare i Farsta

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Farsta som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Farsta Centrum Sko- och Nyckelservice
Storforsplan 48
123 47 Farsta


Farsta Snabbtvätt
Farstaplan 2
123 47 Farsta

Annons:

Kopiera nyckel i Farsta

Idag finns det många skomakerier i Farsta som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Farsta. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Farsta. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Farsta rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Farsta

I Farsta finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du läsa mer om Farsta om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Farsta.

I Farsta fanns det sammanlagt 2 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Farsta. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Farsta som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Stockholm.