Skomakare i Hägersten

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Hägersten - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Hägersten. Om du bor i eller i närheten av Hägersten och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Hägersten som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Hägersten kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Hägersten samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Hägersten när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Hägersten.
Annons:

Skomakare i Hägersten

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Hägersten som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Fenix Skomakeri
Störtloppsvägen 13
129 47 Hägersten

Annons:

Kopiera nyckel i Hägersten

Idag finns det många skomakerier i Hägersten som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Hägersten. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Hägersten. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Hägersten rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Hägersten

I Hägersten finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du läsa mer om Hägersten om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Hägersten.

I Hägersten fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Hägersten. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Hägersten som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Stockholm.