Skomakare i Huddinge

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Huddinge - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Huddinge. Om du bor i eller i närheten av Huddinge och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Huddinge som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Huddinge kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Huddinge samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika skomakare i Huddinge när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Huddinge.
Annons:

Skomakare i Huddinge

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Huddinge som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Sjödalstvätten
Forellvägen 12
141 47 Huddinge


Stuvsta Kem & Skoservice HB
Stationsvägen 27
141 40 Huddinge

Annons:

Kopiera nyckel i Huddinge

Idag finns det många skomakerier i Huddinge som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Huddinge. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Huddinge. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Huddinge rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Huddinge

I Huddinge finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Huddinge.

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Här kan du läsa mer om Huddinge om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Huddinge.

I Huddinge fanns det sammanlagt 2 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Huddinge. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Huddinge som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Stockholm.