Skomakare i Järfälla

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Järfälla - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Järfälla. Om du bor i eller i närheten av Järfälla och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Järfälla som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Järfälla kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Järfälla samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Järfälla när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Järfälla.
Annons:

Skomakare i Järfälla

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Järfälla som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Veddesta Sko & Nyckelservice
Veddestavägen 13
175 62 Järfälla

Annons:

Kopiera nyckel i Järfälla

Idag finns det många skomakerier i Järfälla som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Järfälla. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Järfälla. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Järfälla rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Järfälla

I Järfälla finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du läsa mer om Järfälla om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Järfälla.

I Järfälla fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Järfälla. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Järfälla som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Stockholm.