Skomakare i Kista

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Kista - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Kista. Om du bor i eller i närheten av Kista och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Kista som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Kista kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Kista samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Kista när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Kista.
Annons:

Skomakare i Kista

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Kista som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Akalla Sko & Nyckelservice
Sibeliusgången 26B
164 77 Kista

Annons:

Kopiera nyckel i Kista

Idag finns det många skomakerier i Kista som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Kista. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Kista. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Kista rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Kista

I Kista finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du läsa mer om Kista om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Kista.

I Kista fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Kista. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Kista som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Stockholm.