Skomakare i Kungsängen

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Kungsängen - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Kungsängen. Om du bor i eller i närheten av Kungsängen och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Kungsängen som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Kungsängen kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Kungsängen samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Kungsängen när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Kungsängen.
Annons:

Skomakare i Kungsängen

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Kungsängen som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Skomakeri & Nyckelservice
Bergvägen 24
196 31 Kungsängen

Annons:

Kopiera nyckel i Kungsängen

Idag finns det många skomakerier i Kungsängen som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Kungsängen. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Kungsängen. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Kungsängen rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Kungsängen

I Kungsängen finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du läsa mer om Kungsängen om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Kungsängen.

I Kungsängen fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Kungsängen. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Kungsängen som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Stockholm.