Skomakare i Lidingö

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Lidingö - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Lidingö. Om du bor i eller i närheten av Lidingö och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Lidingö som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Lidingö kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Lidingö samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika skomakare i Lidingö när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Lidingö.
Annons:

Skomakare i Lidingö

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Lidingö som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Björntvätten i Lidingö AB
Stockholmsvägen 24
181 50 Lidingö


Breviks Sko o. Nyckelservice
Södra Kungsvägen 238
181 62 Lidingö

Annons:

Kopiera nyckel i Lidingö

Idag finns det många skomakerier i Lidingö som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Lidingö. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Lidingö. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Lidingö rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Lidingö

I Lidingö finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Lidingö.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här kan du läsa mer om Lidingö om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Lidingö.

I Lidingö fanns det sammanlagt 2 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Lidingö. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Lidingö som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Stockholm.