Skomakare - Björntvätten i Lidingö AB i Lidingö

Annons:
Björntvätten i Lidingö AB i Lidingö är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Lidingö. Björntvätten i Lidingö AB i Lidingö är en av flera olika skomakare i Lidingö som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Lidingö. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Björntvätten i Lidingö AB i Lidingö erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Björntvätten i Lidingö AB i Lidingö, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Björntvätten i Lidingö AB i Lidingö för frågor om att laga och klacka om skor i Lidingö rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Björntvätten i Lidingö AB i Lidingö har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Björntvätten i Lidingö AB i Lidingö.

Kontakta skomakare Björntvätten i Lidingö AB i Lidingö

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Björntvätten i Lidingö AB i Lidingö.

Björntvätten i Lidingö AB
Stockholmsvägen 24
181 50 Lidingö
08-767 15 08

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Björntvätten i Lidingö AB i Lidingö, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Björntvätten i Lidingö AB i Lidingö för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Björntvätten i Lidingö AB i Lidingö