Skomakare i Skärholmen

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Skärholmen - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Skärholmen. Om du bor i eller i närheten av Skärholmen och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Skärholmen som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Skärholmen kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Skärholmen samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 3 olika skomakare i Skärholmen när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Skärholmen.
Annons:

Skomakare i Skärholmen

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Skärholmen som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Rena Skor S AB
Bredholmsgatan 6
127 48 Skärholmen


Skärholmens Sko & Nyckelservice
Skärholmsgången 26
127 48 Skärholmen


Bredängs Skor & Nyckelservice
Bredängstorget 1
127 32 Skärholmen

Annons:

Kopiera nyckel i Skärholmen

Idag finns det många skomakerier i Skärholmen som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Skärholmen. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Skärholmen. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Skärholmen rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Skärholmen

I Skärholmen finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du läsa mer om Skärholmen om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Skärholmen.

I Skärholmen fanns det sammanlagt 3 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Skärholmen. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Skärholmen som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Stockholm.