Skomakare i Sollentuna

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Sollentuna - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Sollentuna. Om du bor i eller i närheten av Sollentuna och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Sollentuna som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Sollentuna kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Sollentuna samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Sollentuna när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Sollentuna.
Annons:

Skomakare i Sollentuna

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Sollentuna som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Tomas Sko- & Nyckelservice
Sollentunavägen 163
191 47 Sollentuna

Annons:

Kopiera nyckel i Sollentuna

Idag finns det många skomakerier i Sollentuna som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Sollentuna. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Sollentuna. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Sollentuna rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Sollentuna

I Sollentuna finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du läsa mer om Sollentuna om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Sollentuna.

I Sollentuna fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Sollentuna. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Sollentuna som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Stockholm.