Skomakare - Klackbar Högtorgscity i Stockholm

Annons:
Klackbar Högtorgscity i Stockholm är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Stockholm. Klackbar Högtorgscity i Stockholm är en av flera olika skomakare i Stockholm som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Stockholm. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Klackbar Högtorgscity i Stockholm erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Klackbar Högtorgscity i Stockholm, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Klackbar Högtorgscity i Stockholm för frågor om att laga och klacka om skor i Stockholm rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Klackbar Högtorgscity i Stockholm har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Klackbar Högtorgscity i Stockholm.

Kontakta skomakare Klackbar Högtorgscity i Stockholm

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Klackbar Högtorgscity i Stockholm.

Klackbar Högtorgscity
Hötorget T Bana
111 57 Stockholm
08-21 71 42

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Klackbar Högtorgscity i Stockholm, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Klackbar Högtorgscity i Stockholm för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Klackbar Högtorgscity i Stockholm